KBV-11-12-wordpress-seizoensbrochure-featured-v1

Seizoen 2012-2013

dinsdag, 2 september 2014

Beste balletliefhebber

Met de 7de editie van Coupe Maison heeft het Koninklijk Ballet Vlaanderen het nieuwe balletseizoen met brio geopend. Dat de creaties van onze danser-choreografen in de smaak vielen, bewijzen de tien(!) uitverkochte voorstellingen. Prachtig, behalve voor wie er niet op tijd bij was … Maar voor wie van dans houdt en een teleurstelling wil vermijden, is er een waterdichte oplossing: ons seizoensabonnement!Ook dit seizoen geldt de regel `more is more’, dus hoe meer producties u in uw abonnement opneemt, hoe hoger uw kortingspercentage. Zo geniet u bijvoorbeeld met een abonnement voor vier producties een korting van 20%. Maar wij verwennen u als abonnee niet alleen met de meest voordelige tarieven; wij reserveren ook graag de beste zitjes voor u. Zo bent u bij elke voorstelling verzekerd van een optimale beleving.

Als abonnementshouder ontvangt u daarenboven een gratis Podiumhopper, waarmee u 5 euro korting krijgt op een voorstelling bij onze bevriende cultuurhuizen: deFilharmonie, de Vlaamse Opera, Amuz en het Toneelhuis.

De voorbereidingen voor Balanchine – Godani – McGregor, onze eerste productie van 2013, zijn ondertussen volop aan de gang. Meer over deze en onze andere producties leest u op deze site – en in onze nieuwe seizoensbrochure, die weldra van de drukpersen rolt. De digitale versie vindt u nu al hier.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan hoeft u niet te wachten om uw abonnement te reserveren: u vindt het bestelformulier hier. U kan uw bestelling per post, fax of per e-mail versturen naar Koninklijk Ballet Vlaanderen, Kattendijkdok-Westkaai 16, 2000 Antwerpen –  fax +32 3 233 58 92info@balletvlaanderen.be.

Onze tip voor de feestdagen? Staak uw zoektocht naar het ultieme pakje voor onder de kerstboom: bezorg uw familie en vrienden een seizoen vol balletgenot. Of geef hen een stille hint voor uw eigen kerstcadeau …

Wij hopen u weldra te mogen verwelkomen bij een van onze voorstellingen.

 

tekeningen: STAHL