KBV-11-12-wordpress-seizoensbrochure-featured-v1

Seizoen 2012-2013

woensdag, 27 augustus 2014

Beste balletliefhebber

Met de 7de editie van Coupe Maison heeft het Koninklijk Ballet Vlaanderen het nieuwe balletseizoen met brio geopend. Dat de creaties van onze danser-choreografen in de smaak vielen, bewijzen de tien(!) uitverkochte voorstellingen. Prachtig, behalve voor wie er niet op tijd bij was … Maar voor wie van dans houdt en een teleurstelling wil vermijden, is er een waterdichte oplossing: ons seizoensabonnement!Ook dit seizoen geldt de regel `more is more’, dus hoe meer producties u in uw abonnement opneemt, hoe hoger uw kortingspercentage. Zo geniet u bijvoorbeeld met een abonnement voor vier producties een korting van 20%. Maar wij verwennen u als abonnee niet alleen met de meest voordelige tarieven; wij reserveren ook graag de beste zitjes voor u. Zo bent u bij elke voorstelling verzekerd van een optimale beleving.

Als abonnementshouder ontvangt u daarenboven een gratis Podiumhopper, waarmee u 5 euro korting krijgt op een voorstelling bij onze bevriende cultuurhuizen: deFilharmonie, de Vlaamse Opera, Amuz en het Toneelhuis.

De voorbereidingen voor Balanchine – Godani – McGregor, onze eerste productie van 2013, zijn ondertussen volop aan de gang. Meer over deze en onze andere producties leest u op deze site – en in onze nieuwe seizoensbrochure, die weldra van de drukpersen rolt. De digitale versie vindt u nu al hier.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan hoeft u niet te wachten om uw abonnement te reserveren: u vindt het bestelformulier hier. U kan uw bestelling per post, fax of per e-mail versturen naar Koninklijk Ballet Vlaanderen, Kattendijkdok-Westkaai 16, 2000 Antwerpen –  fax +32 3 233 58 92info@balletvlaanderen.be.

Onze tip voor de feestdagen? Staak uw zoektocht naar het ultieme pakje voor onder de kerstboom: bezorg uw familie en vrienden een seizoen vol balletgenot. Of geef hen een stille hint voor uw eigen kerstcadeau …

Wij hopen u weldra te mogen verwelkomen bij een van onze voorstellingen.

 

tekeningen: STAHL