LAYAR tutorial0004

Extra dimensie voor onze 2012-2013 printcampagne

vrijdag, 22 augustus 2014

Onze affiches en seizoensbrochure zijn vanaf nu interactief. Ontdek het zelf in enkele simpele stappen.

1. Download

Om de extra laag die bovenop de beelden ligt te bekijken, heeft u een specifieke app nodig. Download Layar voor uw smartphone of tablet via de onderstaande links.

2. Point & shoot


Na het downloaden opent u de applicatie. U krijgt een scherm te zien met een enkele knop; scan. Layar maakt gebruik van de camera op uw smartphone of tablet om beelden te herkennen. Richt de camera op uw seizoensbrochure 2012-2013 of op een van de posters die momenteel in het straatbeeld te zien zijn. Druk op scan wanneer u een afbeelding in het vizier hebt. Layar analyseert nu wat u in beeld hebt en haalt de informatie op die zal worden weergegeven. De snelheid hiervan hangt af van uw netwerkverbinding.


Klik hier om alvast een voorproefje te bekijken.