Audities: dansers voor La Bayadère

maandag, 1 september 2014

Het Koninklijk Ballet Vlaanderen zoekt talentvolle, klassiek geschoolde vrouwelijke solisten en corps de balletdansers voor onze nieuwe productie van La Bayadère , The Kingdom of the Shades. Deze voorstelling van Cynthia Harvey wordt opgevoerd in de Vlaamse Opera in Antwerpen en Gent van 16 april tot 11 mei 2014.

De audities vinden plaats op donderdag 30 en vrijdag 31 januari. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent gedurende beide dagen, aangezien je uitgenodigd kan worden om aan te sluiten bij de balletsles op vrijdag 31 januari. Je bereidt een klassieke variatie voor en brengt je eigen muziek mee.

De audities worden gehouden te in het Koninklijk Ballet Vlaanderen, Kattendijkdok Westkaai 16, 2000 Antwerpen.

Succesvolle kandidaten moeten beschikbaar zijn vanaf dinsdag 25 februari tot en met zondag 11 mei 2014.

Om te solliciteren, stuur een uitgebreid CV, een balletfoto waarop je volledig te zien bent en een korte video (indien mogelijk) ten laatste op dinsdag 28 januari 2014 (17u) naar mikeljauregui@balletvlaanderen.be.

Aanvragers dienen te zorgen dat ze wettelijk gerechtigd zijn om in een EU-land te werken alvorens te solliciteren.