Start abonnementenverkoop 2014-2015

vrijdag, 22 augustus 2014

Vanaf wanneer?

Zoals je al in de nieuwe seizoensbrochure kon lezen, verandert er dit jaar een en ander in de balletabonnementen. Wie in het lopende seizoen 2013-2014 een balletabonnement had, krijgt dit jaar voorrang bij het bestellen van een nieuw abonnement: u kunt al een abonnement bestellen vanaf 31 mei. Ook Vrienden van Ballet Vlaanderen (voorwaarde is dat u al lid was op 15 april 2014) krijgen voorrang: u kunt al een nieuw abonnement bestellen vanaf 3 juni.

Wie nog geen balletabonnement had, of geen Vriend is van het ballet, kan een nieuw abonnement bestellen vanaf 5 juni.

Hoe bestellen?

Een abonnement bestellen kan het makkelijkst online. U kiest zelf uw plaats in de zaal, en kunt meteen online afrekenen. Een abonnement bestellen kan via de website www.operaballet.be. Indien u reeds abonnee was bij het ballet, kunt u, na in te loggen, via deze pagina met voorrang bestellen vanaf 31 mei.

U kunt uiteraard ook terecht in het bespreekbureau op het nummer 070 22 02 02 of ter plaatse in de Antwerpse of Gentse operagebouwen. Hou wel rekening met eventuele wachttijden.