Start abonnementenverkoop 2014-2015

maandag, 1 september 2014

Vanaf wanneer?

Zoals je al in de nieuwe seizoensbrochure kon lezen, verandert er dit jaar een en ander in de balletabonnementen. Wie in het lopende seizoen 2013-2014 een balletabonnement had, krijgt dit jaar voorrang bij het bestellen van een nieuw abonnement: u kunt al een abonnement bestellen vanaf 31 mei. Ook Vrienden van Ballet Vlaanderen (voorwaarde is dat u al lid was op 15 april 2014) krijgen voorrang: u kunt al een nieuw abonnement bestellen vanaf 3 juni.

Wie nog geen balletabonnement had, of geen Vriend is van het ballet, kan een nieuw abonnement bestellen vanaf 5 juni.

Hoe bestellen?

Een abonnement bestellen kan het makkelijkst online. U kiest zelf uw plaats in de zaal, en kunt meteen online afrekenen. Een abonnement bestellen kan via de website www.operaballet.be. Indien u reeds abonnee was bij het ballet, kunt u, na in te loggen, via deze pagina met voorrang bestellen vanaf 31 mei.

U kunt uiteraard ook terecht in het bespreekbureau op het nummer 070 22 02 02 of ter plaatse in de Antwerpse of Gentse operagebouwen. Hou wel rekening met eventuele wachttijden.