Abonnementen & Online tickets

ABONNEMENTEN

Uw abonnement seizoen 2013 – 2014 bestellen

Een seizoen lang… dans? Reserveer nu uw abonnement! Ook dit seizoen geldt de regel, more is more. Hoe meer producties u in uw abonnement opneemt, hoe hoger het kortingspercentage dat u geniet.Een abonnement kan al vanaf 2 producties naar keuze.

> een abonnement voor 2 producties = 5% korting
> een abonnement voor 3 producties = 10% korting
> een abonnement voor 4+ producties = 15% korting!

Als abonnee krijgt u de beste plaatsen aan de meest voordelige prijs. De houders van een abonnement ontvangen bovendien een gratis Podiumhopper, waarmee u 5 euro korting krijgt op een voorstelling bij onze bevriende cultuurhuizen: de Filharmonie, de Vlaamse Opera, Amuz en het Toneelhuis. Meer info op www.podiumhopper.be.

Wil je een nieuw abonnement bestellenDownload hier het bestelformulier.
Stuur uw ingevulde formulier naar Koninklijk Ballet Vlaanderen – Kattendijkdok Westkaai 16, 2000 Antwerpen of info@balletvlaanderen.be

Gezamenlijke abonnementen Opera – Ballet

Vanaf dit seizoen slaan de Vlaamse Opera en het Koninklijk Ballet Vlaanderen meer en meer de handen in elkaar: bijna alle balletproducties staan nu weer op de planken in de Antwerpse én de Gentse opera. Het was dan ook het gepaste moment om ook opnieuw een aantal gezamenlijke opera- en balletabonnementen aan het publiek te presenteren.

Een gezamenlijk abonnement kan al vanaf 3 voorstellingen (1 ballet + 2 opera’s of 1 opera + 2 balletvoorstellingen). Download onze seizoensbrochure voor meer informatie over de mogelijkheden (vanaf blz. 36). Je kan deze abonnementen enkel bestellen via de Vlaamse Opera, hetzij online (klik hier voor Gent – klik hier voor Antwerpen), hetzij via het bespreekbureau van de Vlaamse Opera.


TICKETS

Hoe bestellen?

Voor alle voorstellingen van seizoen 2013 – 2014 kunt u vanaf 24 augustus 2013 24u /24u online kaartjes bestellen of op het nummer 070 22 02 02. Wilt u zeker zijn van uw plaatsen én genieten van een mooie korting, overweeg dan een abonnement.

ONLINE

> Diaghilev Unbound
> The Return of Ulysses
> Romeo & Julia
> Beyond the tutu
> Coupe Maison 8
> Donlon Dance Company

TELEFONISCH

Bestelt u graag telefonisch of ter plaatse uw tickets, neem dan met de volgende instellingen contact op:

> Voor Diaghilev Unbound en Beyond the Tutu: Vlaamse Opera Antwerpen
> Voor Diaghilev Unbound, The Return of Ulysses, Romeo en Julia en Beyond the Tutu: Vlaamse Opera Gent
> Voor Romeo en Julia: Stadsschouwburg Antwerpen
> Voor Coupe Maison 8 en Donlon Dance Company: Theater ’t Eilandje Antwerpen, via Info Cultuur
> Voor alle voorstellingen in Antwerpen (Vlaamse Opera en Theater ‘t Eilandje): Info Cultuur

Afhalen

Gelieve de gereserveerde kaartjes ten laatste een half uur voor het aanvang van de voorstelling aan de balie van het betreffende theater af te halen. Gelieve uw betalingsbewijs mee te brengen indien u de kaartjes reeds betaalde.
Betaalde kaartjes worden terugbetaald noch omgeruild.

Kortingen

> Groepskorting
Op de voorstellingen die het Koninklijk Ballet Vlaanderen in eigen beheer in Antwerpen (Theater ’t Eilandje, Vlaamse Opera, Stadsschouwburg Antwerpen) en Gent (Vlaamse Opera) organiseert, gelden volgende kortingen: vanaf 15 personen -10%, vanaf 40 personen -15%, vanaf 80 personen -20%. Per groep bieden we één gratis kaartje aan voor de begeleider.
Meer informatie en reservering: tel. 03/224 82 52 of info@balletvlaanderen.be.

> Jongerenkorting – 50%
U bent jonger dan 26? Op vertoon van uw identiteitskaart aan de kassa koopt u uw kaartje tegen halve prijs. Het betreft één kaartje per persoon voor de voorstellingen van het Ballet in Antwerpen en Gent. En er is voor u ook nog de korting voor abonnementen.

> Cultuurcheques
Cultuur voor studenten in Antwerpen tegen voordelige prijzen? Dat kan dankzij de cultuurcheques. Voor 10 euro krijg je één uniek boekje met zeven cheques. Alleen voor studenten van Universiteit Antwerpen, Hogere Zeevaartschool, Lessius Antwerpen, Karel De Grote-Hogeschool, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen, Artesis Hogeschool en Plantijn Hogeschool. Je koopt de cheques bij de dienst Studentenvoorzieningen van deze onderwijsinstellingen.
Verkooppunten, deelnemende cultuurhuizen en alle info op www.antwerpenstudentenstad.be/cultuur.