Steun ons

VRIENDEN VAN HET BALLET

Stap mee in het boeiende verhaal van het Ballet.

Wie ons verhaal kent, draagt het een warm hart toe. Toch is onze realiteit er een van overleven, elke dag. Omdat we liever de internationale dan de pathetische toer op willen, nodigen we u uit om met ons een (metaforische) pas de deux te dansen. Met uw financiële bijdrage ondersteunt u niet alleen onze arabesken en pirouettes, maar u geeft onze hele werking een mooie lift en zo kunnen wij u blijven verwennen. Voor onze danspartners (lees Vrienden van het Ballet) gaan er trouwens deuren open die voor anderen gesloten blijven …

Vind de manier die bij u past, iedereen kan Vriend van het Ballet worden. Klik hier voor de lijst met mogelijkheden.

Wil u meer weten? Mail ons op vrienden@balletvlaanderen.be
Storten kan op rekening 409-8503001-25 van het Koninklijk Ballet Vlaanderen met als mededeling Vriend 2013-2014.

STEUN BIEDEN ALS BEDRIJF

Particulieren vinden hierboven de verschillende mogelijkheden, maar ook bedrijven kunnen een samenwerking met het Koninklijk Ballet Vlaanderen aangaan. Wat ook uw core business is, u zal verrassend veel raakpunten ontdekken tussen uw bedrijf en het Ballet. Een associatie met ons is een sterke troef wanneer u uw bedrijfswaarden in de verf wil zetten.

Creativiteit. Kwaliteit. Dynamiek. Inspiratie. Toptalent. Een internationale uitstraling. Als uw organisatie het Koninklijk Ballet Vlaanderen wil sponsoren om zo gelieerd te worden aan een gezelschap met wereldklasse, gelieve contact op te nemen via: info@balletvlaanderen.be.

Het Ballet wordt gesubsidieerd door: de Vlaamse Gemeenschap, de Provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen, de steden Antwerpen, Hasselt en St-Niklaas.